Sal. Nis 23rd, 2024

TNT’nin fenomen dizisi dün akşam ekrana gelen aksiyon sahneleriyle yine nefesleri kesti


. Bol aksiyon sahnelerinin yaşandığı Kurtlar Vadisi Pusu gündeme ilişkin göndermelerde devam dikkat çekti.

Daha önceki bölümlerinde Demokratik Çözüm Çadırına yönelik saldırı sahneleri hafızalardan silinmemişken, dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde, BDP‘li Bengi Yıldız‘ın "Vergi vermeyiz" sözleriyle başlayan tartışmaya göndermede bulundu.

Zaza’nın tırlarından verdi adı altında haraç alınması, Zaza’yı rahatsız etmiştir. Zülfikar’la birlikte temsilciliğe giden Zaza tepkisini ortaya koyar. Zaza vergi adı altında haraç vermeyi kabul etmez.

Polat Alemdar ise Feller’den intikamını almıştır. Feller’i kafasına çekiçle vurarak öldüren Polat Alemdar, Feller’in yüzünü kalıba çıkarır. Feller’in Polat’ı öldürdüğünü düşünerek kızını almaya gelen Jozef ise Polat Alemdarı karşısında görünce oldukça şaşırır. Kızının babası bildiği adam ise Polat Alemdar’a Türkiye‘den ayrılmayacağın söyler. Bu gelişme Polat’ı adeta şok etmiştir.

Kara ise kendi hükümdarlığını kurmak için çalışmaktadır. Kara, Alper‘i öldürür. Yeni sezon başlangıcında sakallı olarak karşımıza çıkan Polat Alemdar ise sakallarını kesti. Kirli sakal imajıyla karşımıza çıkan Polat Alemdar, deyim yerindeyse eski haline döndü.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen