Çar. Nis 24th, 2024

Trine 2 Türkçe dil desteği içerecek. Ayrıca oyunun ön satışları da başlamış durumda. Eğer Trine 2’yi şimdiden satın alırsanız betasını da deneme şansına erişiyorsunuz.


Trine 2’nin ön satışları Steam’de başladı. Steam’in getirilerinden faydalanan oyunu şimdiden satın alırsanız beta aşamasını tecrübe edebiliyorsunuz. Oyunumuz Aralık 2011’de satışa sunulacak. Trine 2 PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için geliştiriliyor ve çoklu oyuncu desteği sunuyor.

Oyunun yapımcılarıyla irtibata geçerek oyunu test etme imkanına eriştik. Kısa bir süre sonra Trine 2 ön incelemesi sitemizde yerini alacak.

Yetkililer ile görüşme esnasında önemli bir bilgiye de ulaşmış durumdayız. ”the game will have Turkish (text) included in the final game.” açıklaması Türk oyuncuları sevindirecek. 23 Studios ve Frozenbyte birlikteliği sonucu Trine 2 satışa çıktığı andan itibaren Türkçe desteğini oyunculara sunacak. Trine’a uzun bir aradan sonra Türkçe dil desteği gelmişti, lakin bu sefer oyuncular Türkçe destek için bekleme süreci yaşamayacak.

Trine 2’nin fiyatı da belli oldu. 15 Dolar’dan satışa sunulan Trine 2, ilk oyuna nazaran oyuncuya daha fazla eğlence sunacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen