Cum. Nis 19th, 2024

Kapadokya’nın nefes kesen güzelliklerinde geçen aşk hikayesinde taşlar yerinden oynuyor. Aşk üçgeninde dengeler değişiyor. Toprak, Yusuf yüzünden kırılan kalbini yeni bir hayata başlayarak onarıyor. Havva ile Yusuf ise yepyeni bir hayatta adım atıyorlar. Yer Gök Aşk yeni heyecanlar, yeni umutlar ve yeni aşklarla devam ediyor…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Yer Gök Aşk dizisinin 51. bölüm Fox Tv web sitesinde yayınladnığı anda sitemizde yer alacaktır. Yer Gök Aşk 51. bölüm fragmanı ve 50. bölüm özeti

Yusuf organik tarımda usulsüzlük yapma gerekçesiyle karakola götürülür. Herkes çok şaşkındır, Celal ise olanlara inanamaz, gerginlik azalacağına artar. Funda ve Bekir Havva’yla ilgili sırrı ve Hamiyet’in de işin içinde olduğunu öğrenirler. Bekir’in yeni hedefi Hancıoğulları’dır. Havva ise bütün konuşulanları duyar.

Münevver çalışmaya kararlıdır ama Hamiyet engelini aşması güç görünmektedir. Havva, Cüneyt’i gerçeği anlatması için sıkıştırır ama Cüneyt’ten cevap alamaz. Havva’nın artık yürümek ve buradan tek başına çıkmaktan başka seçeneği kalmamıştır.

Yusuf’a ulaşmanın yollarını aramaktadır. Funda Bekir’i Havva’nın odasında yakalar ve kavga ederler. Bekir Hancıoğulları’nın evini ararken, Funda’nın kurduğu tuzaktan habersizdir. Jandarma organik tarım soruşturmasında bir kamera kaydına rastlar. Suçunun ortaya çıkacağını anlayan Mehmet, bu delili ortadan kaldırmanın yollarını aramaktadır. Yusuf ve Bade’nin mutluluğundan artık şüphesi kalmayan Hamiyet, bütün dünyasını karartacak haberi almak üzeredir.

FOX TV’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi bu bölümün ardında da oldukça konuşulacağa benziyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen