Per. Mar 28th, 2024

Adını Feriha Koydum dizisinin son bölümü Show TV ekranlarında yine nefesleri kesti.


Zehra’nın köye gitmesiyle yalnız kalan Feriha gözyaşlarına boğuldu annesinin ardından. Emir, Feriha’ya yardım etmek istedi ama zamanlama yanlıştı. Annesinin kendisi yüzünden gittiğini düşünen Feriha söylediği yalanların en büyük acısını yaşadı.

Zehra memleketine dönmeden önce Mehmet ve Feriha’ya mektup bırakmıştı. İki kardeş gözyaşları içinde okudular mektupta yazan satırları. Mehmet ve Feriha anneleri için gözyaşı dökerken Emir ile Levent arasında adeta bir güç yarışı yaşanıyordu.

Emir, Levent’in Feriha’nın yakınında olmasından fazlasıyla rahatsızdı. Ama Feriha’nın da Levent’in yanında olduğunda rahat olduğu bir gerçekti. Levent, Feriha’nın her zaman olduğu gibi ayakları üzerinde kalkmasına yardımcı olmaya çalışıyordu.

Sanem ise Levent’in peşini bırakmadı. Levent’in kaldığı yeri bulup bir kez daha şansını denedi. Sanem’i silmişti hayatından Levent yeni birine yer açmıştı kalbinde.

Hande ile Cansu’nun Feriha’ya karşı yaptığı güç birliği devam ediyordu. İkili el ele vererek Feriha’ya kötü bir doğum günü hazırladı. Feriha’ya kapıcı kızı olduğu çöp kovasıyla bir kez daha hatırlatıldı. Emir, Feriha’nın kendisini dinlemesi için her yolu denedi. Emir, Feriha ile konuşmak istiyordu ama her seferinde daha da geriliyorlar. Okulda Feriha’nın sevgilisi olduğunu düşündüğü Levent’i gören Cansu, Hande’nin kafasında yeni planların doğmasına neden oldu. Amaç Levent’i kullanarak Emir’i üzerine salmaktı. Emir’in Levent’e olan öfkesi bir kat daha arttı duydukları karşısında. İkisi arasında bir ilişki olduğundan şüpheleniyordu zaten Cansu’nun söyledikleri içindeki ateşi iyice körükledi. İki eski sevgili okulun bahçesinde ateşli bir tartışmaya başladılar. Herkesin gözü önünde gerçekleşen kavgada Levent’in geldiğini gören Emir beklenmedik bir hareketle Feriha’nın dudaklarına sarıldı. Levent, Cansu ve Hande için tam bir hayal kırıklığı oldu dizinin final sahnesi.

Peki, bundan sonra Feriha ve Emir arasında neler olacak bu öpücük her şeyi unutturacak mı? Yoksa her şeyi bitirecek mi? Bu soruların cevabını önümüzdeki hafta öğreneceğiz..

Beyaz Gazete

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen