Cts. Nis 20th, 2024

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi her Cuma olduğu gibi bu Cuma’da ekranlardaki yerini alacak. Bu bölümde de Feriha ve ailesini yine birçok gelişme bekliyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Adını Feriha Koydum dizisinin 36. bölüm özeti Show Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Adını Feriha Koydum 36. bölüm fragmanı ve 35. bölüm özeti…

ZEHRA’DAN HÜZÜNLÜ VEDA

Levent’in okuldaki varlığı Feriha ve Emir için büyük sürpriz olur. Uzaklaştırma cezası yüzünden okula gidemeyen Emir, Levent’ten hesap sormak için gün saymaktadır. Feriha ise, Levent’le olan yakınlığını sorgulamaya başlar. Yıllar sonra biraraya gelen Hasan ve Zehra geçmişe doğru hüzünlü bir yolculuk yaparlar.

Seher denizi boylayan yüzüğün acısını Feriha’dan çıkarmaya kararlıyken hiç beklemediği bir fırsat ayağına gelir. Öte yandan Ömer’in sorunlarının korkutucu boyuta gelmesi ile Zehra, büyük bir sorgulama içine girer. Hayatın yorgunluğu ve küçük oğlunu koruyamama korkusu Zehra’ya hayatının en zor kararını aldırır.

Zehra, Ömer’le birlikte köye dönmeye ve doğduğu topraklarla barışmaya karar verir. Bu zor karar, tüm aileyi altüst ederken, Feriha için annesiyle vedalaşmak hiç kolay olmayacaktır.

Feriha’nın yeni bölümünün yayınlanmasıyla birlikte birçok soru da cevabını bulmuş olacak. Dizinin fanatikleri de merak edilen soruların cevabını bulması için dizi günü ve saatini iple çekiyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen