Cum. Nis 19th, 2024

Yayınlandığı ilk günden buyana büyük beğeni toplayan ‘Arka Sıradakiler Umut’ Pazar akşamı yine FOX TV ekranlarında olacak. Dizide son haftalarda yaşanan birbirinden ilginç ve sürükleyici gelişmeler, bu hafta da devam edeceğe benziyor.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Arka Sıradakiler Umut dizisinin 9. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Arka Sıradakiler Umut 9. bölüm fragmanı ve 8. bölüm özeti…

Oktay ve Ahmet arasındaki kavga Umut’un kaybolma haberi yüzünden yarım kalır. Gamze ve Esra perişan haldedir. Umut’u bulabilmek için sokak sokak dolaşırlar. Her şeyden habersiz olan Umut ise büyük bir tesadüf eseri, Gamze’nin köşe bucak gizlediği Oktay’ın önüne çıkar.

Müge yaşadığı olaydan sonra kendini eve kapatmıştır. Arkadaşının üzülmesine daha fazla dayanamayan Nuran Tayfun’a hiç beklemediği bir tokat atar. Tayfun’la Cenk gecelerin kabusu olmaya devam eder. Seda’nın gönlünü almaya çalışan Korkut Seda’ya çiçek gönderir.

Seda çiçekleri gönderenin İbo olduğunu düşününce işler iyice karışır. İbo hayata dönmek için geçmiş defterini kapatmaya karar verir. Oktay ve Umut ise Umut’un annesini ararken baş başa güzel bir gün geçirirler. Gamze’nin en büyük korkusu gerçeğe dönüşmek üzeredir.

Dizinin yeni bölümünün yayınlanmasının ardından ise dizi fanatiklerinin yaptığı yorumlar ise bir çok forum sitelerinde yer alıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen