Sal. Nis 16th, 2024

Bir Ankara polisiyesi olan Behzat Ç, izleyiciden büyük bir ilgi görüyor. Baş Komiser Behzat ekip arkadaşları olan Harun, Akbaba ve Hayalet ile birlikte Ankara’da yaşanan cinayet olaylarını çözmeye bu bölümde de devam ediyor.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Behzat Ç. dizisinin 39. bölüm özeti Star Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Behzat Ç 39. bölüm fragmanı ve 38. bölüm özeti…

BAŞLANGICIN SONU

Ercüment, Behzat Ç.’ye teklifini yapmıştır; kendisini birkaç gün korursa kızının katilinin kim olduğunu söyleyecektir. Behzat Ç. Berna’nın katilini öğrenmek için Ercüment’i korumaya karar verir, ancak Ercüment’i korurken bir yandan da onu bitirecek bir plan yapar. Berna’yı kimin öldürdüğünü öğrendikten sonra Ercüment’in kaçmasını engellemeye çalışacaktır.

Harun, Meliha ile nikah masasına oturmak üzeredir, ancak Eda ile Selim‘in ayrıldığından habersizdir. Cinayet büro ekibi Harun’la Meliha evlenene kadar Eda-Selim ayrılığından bahsetmeme kararı alır. Harun kendisinden gizlenen bu durumu düğünü sırasında öğrenecek ve orada kararını vermek zorunda kalacaktır.

Behzat Ç ve arkadaşları Pazar akşamı yayınlanan diziler arasında yine birinciliğe oturacağa benziyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen