Per. Nis 18th, 2024

Üç yıllık aradan sonra sonra geçen aylarda tekrar beraberlik kararı alan Kıvanç Tatlıtuğ ile Azra Akın çifti, iç çamaşırı modeli olmayı kabul etmedi.


2012 katoloğunun tanıtım çekimleri için ünlü isimlere teklif götüren Sunset markası, mayo modeli için Ronaldo’nun sevgilisi ünlü Rus model Irına Shayk ile anlaştı.

İlk kez bir Türk markasının yüzü olan olan Shayk, ocak ayında objektif karşısına geçecek. Firma geçen aylarda ilk kez moda günleri kapsamında Damat Tween’in davetiyle ülkemize gelen ve podyuma çıkan Shayk’e hem mayo, hem de iç çamaşırı koleksiyonunun tanıtım modeli olması için 150 bin euro’luk (360 bin TL) teklif götürdü. Ancak Shayk, iç çamaşırı değil, sadece mayo çekimini kabul etti. Sunset de iç çamaşırı kataloğunun çekimi için yerli ünlülere teklif götürdü.

İlk teklif giden isimler Kıvanç Tatlıtuğ ile Azra Akın çifti oldu. Azra Akın, sevgilisiyle iç çamaşırı kataloğu çekme teklifine karşı çıktı. “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin yıldızı Beren Saat de başka firmalarla reklam anlaşması olduğunu belirterek teklife sıcak bakmadı. Genç yıldız Serenay Sarıkaya’ya giden teklife ise başrolünü oynadığı “Lale Devri” dizisinin yayınlandığı FOX’tan onay çıkmadı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen