Sal. Nis 23rd, 2024

KPDS soruları ve cevapları ÖSYM tarafından açıklandı. Almanca, Arapça, Bulgarca, Farsça, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Rusça ve Yunanca KPDS soruları ve cevapları burada!


KPDS soruları ve cevapları ÖSYM tarafından açıklandı. Almanca, Arapça, Bulgarca, Farsça, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Rusça ve Yunanca KPDS soruları ve cevapları burada! 2011- KPDS Sonbahar Dönemi soru kitapçık ve cevap anahtarlarının internette yayınlandı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 20 Kasım Pazar günü yapılan 2011- KPDS Sonbahar Dönemi soru kitapçık ve cevap anahtarlarının internette yayınlandığını duyurdu.

ÖSYM’den yapılan açıklamada, 2011-KPDS Sonbahar Dönemi Sınavı’nın 20 Kasım 2011 Pazar günü Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Samsun, Sivas ve Trabzon illeri ile Lefkoşa’da yapıldığı hatırlatıldı. Toplam 118 bin 919 adayın başvurduğu sınavın, 341 bina ve 4 bin 864 salonda gerçekleştirildiği kaydedildi.

Açıklamaya göre, sınavın ana soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarına kurumun internet sitesinden verilen bağlantıdan erişilebilecek.

Almanca Testi ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
Arapça Testi ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
Bulgarca Testi ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
Farsça Testi ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
Fransızca Testi ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
İngilizce Testi ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
İspanyolca Testi ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
İtalyanca Testi ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
Rusça Testi ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
Yunanca Testi ve Cevap Anahtarı için tıklayınız

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen