Per. Nis 18th, 2024

Kapadokya’nın nefes kesen güzelliklerinde geçen aşk hikayesinde taşlar yerinden oynuyor. Aşk üçgeninde dengeler değişiyor. Toprak, Yusuf yüzünden kırılan kalbini yeni bir hayata başlayarak onarıyor. Havva ile Yusuf ise yepyeni bir hayatta adım atıyorlar. Yer Gök Aşk yeni heyecanlar, yeni umutlar ve yeni aşklarla devam ediyor…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Yer Gök Aşk dizisinin 55. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Bade hayatının en acı gerçeği ile karşı karşıyadır; Havva hayattadır ve bunu Yusuf’un bildiğine inanmaktadır. Hamiyet hala para meselesini çözememiştir. Diğer yandan Bade’nin Havva’yı bulup bulmadığını öğrenmeye çalışır. Bade Havva’nın mezarında mektubu bulur, Yusuf’un bir seyahat planı olduğunu öğrenir ve deliye döner.

Yusuf’tan artık gerçeği öğrenmenin vakti gelmiştir. Ama öğrenecekleri beklediğinden çok farklıdır. Celal, Hamiyet’in bankadan borç istediğini öğrenmiştir; Hamiyet’e yardım etmek ister. Bu hiç ummadığı teklif Hamiyet’i çok şaşırtır. Üstelik bu Celal’in tek hamlesi olmayacaktır.

Bade, karşısında bambaşka bir Yusuf bulur. Artık her şeye yeniden başlayacaklardır. Ne var ki Havva’nın varlığı, kara bir bulut gibi onu takip etmektedir. Yılmaz’ın Mehmet’ten şüpheleri otel faturaları ile iyice artmıştır. Mehmet’in bazı şeyleri açıklama vakti gelmiştir. Bade ne kadar çabalasa da, Havva’nın hayalinden kurtulamaz. Artık sağlıklı düşünememektedir; dönüşü olmayan bir yola girdiğinin kendi bile farkında değildir.

FOX TV’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi bu bölümün ardında da oldukça konuşulacağa benziyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen