Cum. Nis 19th, 2024

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi her Cuma olduğu gibi bu Cuma’da ekranlardaki yerini alacak. Bu bölümde de Feriha ve ailesini yine birçok gelişme bekliyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Adını Feriha Koydum dizisinin 38. bölüm özeti Show Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Adını Feriha Koydum 38. bölüm fragmanı ve 37. bölüm özeti…

EMİR KAPICI DAİRESİNDE!

Herkesi şok eden öpüşmenin ardından Feriha da Emir de kendi duyguları ile savaşmak zorundadır. Hande, Cansu’nun Emir’e olan duygularını anlar ve Cansu’yu tamamen avucunun içine alır. Feriha ve Emir, duygularını kendilerinden bile sakamaya çalışırken, Levent’in Feriha’ya verdiği gecikmiş doğum günü hediyesi aşıkları bir kez daha karşı karşıya getirir.

Sanem ise Levent’e dair umutlarını, Nevbahar’ın varlığı ile canlandırmaya çalışırken bir anda Levent’in Feriha’ya hissettiği duygularla yüzleşir. Öte yandan, uzun zamandır beklenen Hills açılışına davetsiz misafir olarak katılan Levent, Sanem’i zor durumda bırakır.

Emir ve Levent arasındaki gözle görülen gerilim geceye damgasını vurur. Emir ve Feriha’nın yaşadıkları duygusal tansiyon ise sonunda Emir’in kapıcı dairesinin kapısını aralamasına kadar varır. Emir’in Feriha’nın dünyasına inmesi, aşıklar için yeni bir başlangıç mı yoksa sonun başlangıcı mı olacaktır?

Feriha’nın yeni bölümünün yayınlanmasıyla birlikte birçok soru da cevabını bulmuş olacak. Dizinin fanatikleri de merak edilen soruların cevabını bulması için dizi günü ve saatini iple çekiyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen