Sal. Nis 23rd, 2024

Show TV ekranlarının milyonları ekrana kilitleyen dizisi dün akşam 39. bölümü ile ekrana geldi.Dizi öyle bir sahne ile bitti ki, şimdiden herkes büyük heyecanla beklemeye başladı. Peki Adını Feriha Koydum 39. bölümde neler yaşandı.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Nişan gerçeği ile yüzyüze kalan Emir’in artık sabredecek gücü kalmadı. Fotoğrafın üzerine Feriha’nın Emir’in dairesine çıkarak kendisini savunmaya çalışması Emir’i daha da sinirlendirdi. Feriha’nın parçaları yerine koyarak nişan fotoğrafını Cansu’ya verenin Seher olduğunu öğrenmesi oldukça kolay oldu. Seher’e bunun hesabını soran Feriha, Seher’in söylediği sözle çileden çıkarak yengesine tokat attı. Tabii Seher bunun altında kalır mı? O anı öyle bir değerlendirdi ki…Kendini merdivenden aşağıya bırakan Seher, hem Feriha’ya acı çektirdi hem de bebek yalanından kurtuldu.

Hemen hemen her karşılaşmaları büyük bir hesaplaşmaya dönen Emir ile Feriha sinir harbi yüzünden bir türlü birbirlerini anlayamıyorlar. Emir’in Feriha’ya o ahlaksız teklifi onu üzmek, denemek için yapmadığını tek amacının Feriha olduğunu söylemesi üzerine deliye dönen Feriha, Emir’e unutamayacağı bir olay yaşatmaya kararlıdır. Babasının köye, Mehmet’in de evi terkeden Seher’in yanına gitmesini fırsat bilen Feriha, aynanın karşısına geçti, ağlayarak makyajını yaptı, geceliğini giydi ve Emir’in dairesine çıktı. Sevdiği insanı karşısında öyle görem Emir şaşkınlığını gizleyemedi ve Feriha’yı öpmek için harekete geçti.

Peki Feriha, orada kalabilecek mi? Emir bu oyuna gelecek mi? Bu sahnenin ardından devamı merak edilen dizinin yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen