Cum. Mar 29th, 2024

Adını Feriha Koydum dizisinin gecen hafta yayınlanan 37. bölümdeki hata dizinin fenomenlerinden kaçmadı.


Adını Feriha Koydum dizisindeki hata dizinin hayranlarının gözlerden kaçmadı..

Adını Feriha Koydum dizinsinin son bölümünde Hande, Cansu’nun evine ziyarete geliyor ve arabasını bina girişinin sağ tarafa park ediyor. Hande kısa ziyaretin ardından apartmandan çıkarken nasıl olduysa arabasının yeri değişiyor. Bu hata ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinin fenomenlerinin gözlerinden kaçmadı.

Adını Feriha Koydum 37. bölümde yaşananlar…

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Adını Feriha Koydum’un dün akşam yayınlana 37. bölümü yine nefes kesti.

Herkesin bakışları arasında Emir hiçbir şey söylemeden dönüp arkasını gitti. Peki bundan sonra neler olacak. Feriha ile Emir’i öpüşürken gören Levent dillendirmese de hayal kırıklığına uğramış durumda.

Feriha tam anlamıyla iki erkek arasında kalmış durumda. Levent’in kötü bir sürpriziyle karşılaşan Feriha şok geçirdi. Levent, Yönetim Stratejileri dersinde Emir ile Feriha’yı aynı projede buluşturmuş.

Diğer yandan Sanem hala Levent’in peşini bırakmıyor. Okula kadar geldi eski aşkının peşlinden. Sanem’in okula gelmesine çok kızan Levent çok sert sözler söyledi ve Sanem bir kez daha hayal kırıklığıyla okuldan ayrıldı.

Feriha, Emir’den okulda yaşanan öpüşme olayının ardından bir açıklama bekliyordu ama boşuna. Bir türlü iletişim kuramıyor eski âşıklar belki ortak projede çalışmak sorunların çözümü için yararlı. Emir her konuşmasında Feriha ile Levent’in arasında bir şeylerin olup bittiğini ima ederek Feriha’nın canını çok sıkıyor. Ders işe yaradı iki eski sevgili uzun zamandır bu kadar uzun konuşabildi. Tam her şey yoluna girecek derken Emir’in öfkesi yine kendini gösterdi. Emir aslından Feriha’yla değil Levent’le yüzleşmek istiyor.

Beyaz Gazete

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen