Çar. Nis 24th, 2024

Özellikle çocukların favori dizileri arasında yer alan ‘Akasya Durağı’ bu bölümünde de izleyicilerini kahkahaya boğacak. Yine durak çalışanlarının ve onların ailelerinin başından geçen olaylar, yeni bölümde ekrana gelecek.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Akasya Durağı dizisinin 146. bölüm özeti Star Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Akasya Durağı 146. bölüm fragmanı ve 145. bölüm özeti…

Sinan’ın başı beladan kurtulmaz!
Sinan yine iş başında. Bir türlü akıllanmayan, hem kendi hem de durağın başını sürekli belaya sokan uyanık taksicimiz Sinan, bu kez yarış atı pazarında! At arabasıyla eskicilik yapan, hurda toplayan bir yakınının yük beygirini boyayıp yarış atı diye satmaya kalkan Sinan’ın başına gelmedik kalmaz.

Yarış atı sahtekarlığından başını kurtaran Sinan’ın rahat durmaya niyeti yoktur. Sinan’ın şimdiki hedefi ise Osman Aga’nın kızı Dilek. Dilek’i ses yarışmasına sokan Sinan, jüriyi de ayarlar. Fakat jüri yanlış Dilek’i birinci seçince ortalık iyice karışacaktır.

Bu arada Çınar, gazetede okuduğu bir kaçırılma haberinden çok etkilenir ve Dilek ile evlenmek için Osman babanın kızlarını kaçırıp, fidye istemeye karar verir.

Diğer yanda ise İpek kıskançlık krizleri geçirmektedir. Merve’nin manken arkadaşı Buket ehliyet dersi için Emre’den yardım ister. İpek bunu duyunca kıskançlık krizine girer ve bir oyun hazırlar.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen