Cts. Nis 20th, 2024

Ekranların favori dizileri arasında yerini alan Al Yazmalım 13. bölümüyle 12 Aralık Pazartesi akşamı Atv ekranlarında olcak. İşte Al Yazmalım 13. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Al Yazmalım dizisinin 13. bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Al Yazmalım 13. bölüm fragmanı ve 12. bölüm özeti…

Aileyi acılara boğan tren kazası kırgınlıkların unutulmasına ve Asiye’nin oğlunu alıp İlyas’ın yanına dönmesine yol açarken genç çift geçen aylar boyunca yaralarını sarmaya çalışacaktır. İlyas Helin’le geçirdiği gecenin Asiye’nin kulağına gitmesinden korkmakta, ne olduğunu tam olarak kendisi de hatırlayamamaktadır. Saliha şahit olduğu o sabahı arkadaşına söylemek konusunda kararsızdır. Tahir’le dertleşen İlyas’ı duyan Asiye’nin kafası çok karışır.

Müthiş bir aşk serüveni & Geçmişten günümüze aşk kokan bir yolculuk & Ay Yapım imzası ile ATV ekranlarında… “Al Yazmalım” Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Dünya edebiyatının mihenk taşlarından Cengiz Aytmatov‘un Kırmızı Eşarp adlı romanının günümüz Türkiye‘sine ve TV ekranlarına uyarlanarak senaryolaştırıldığı “Al Yazmalım” ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Mahinur Ergun’un kaleme alıp Nisan Akman’ın yöneteceği “Al Yazmalım”da Barış Falay , Özge Özpirinçci ve Seçkin Özdemir’in yanı sıra; Nesrin Cevadzade , Ahmet Saraçoğlu , Saygın Soysal , Gözde Kansu , Zeynep Eronat , Macit Koper , Münir Canar gibi ünlü oyuncular rol alıyor.

“Al Yazmalım”ın aşk serüvenine eşlik edecek müzikler ise Toygar Işıklı imzası taşıyor. Büyük usta Cahit Berkay‘ın klasik eserini yeniden aranje eden Toygar Işıklı yine dilden dile dolaşacak müzikler hazırladı. Fırtınaların yoğurduğu aşık bir yüreğin huzuru, güvenliği, sabrı ve kendisine emek vereni seçişinin, kalbinin sonsuza kadar kırık kalmasını güç de olsa göze alarak başka bir yaşama geçişini konu alan “Al Yazmalım” soluksuz bir aşk hikayesi izlemek isteyenleri ATV ekranlarına davet ediyor!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen