Sal. Nis 23rd, 2024

Eski Özel Harekat Polisi Ayhan Çarkın’ın gösterdiği noktalarda kazı çalışması yapıldı.


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin soruşturması kapsamında tutuklu bulunduğu cezaevinden yer gösterme işlemi için çıkarılarak İstanbul‘a getirilen Ayhan Çarkın, Silivri’de gösterdiği yerlerdeki aramalardan sonuç alınamadı.

Son olarak arama yapılan Beyciler köyündeki ormanlık arazide kazılan bölge boş çıktı. Bu arada kazı yapılan bölgeye gelen Avukat Taylan Tanay ve bir grup arkadaşı, faili meçhul cinayetlere kurban gidenleri temsilen Savcı’dan bilgi almaya geldiklerini söyledi.

FENERBAHÇE’DE YER GÖSTERECEK

Tutanaklar imzalandıktan sonra Ayhan Çarkın yeniden Silivri Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Çarkın’ın Emniyet Müdürlüğü’nden sonra Kadıköy Fenerbahçe‘de yer göstereceği ve ardından da yine yer göstermesi için Sapanca‘ya götürüleceği öğrenildi.

Fenerbahçe ve Sapanca‘daki yer göstermelerin bu gece mi? Yarın mı yapılacağına Çarkın’a eşlik eden Cumhuriyet Savcısı karar verecek.

ÇARKIN İSTANBUL EMNİYETİ’NDE

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin soruşturması kapsamında tutuklu bulunduğu cezaevinden yer gösterme işlemi için çıkarılarak İstanbul‘a getirilen Ayhan Çarkın, Silivri’de gösterdiği yerlerdeki aramalardan sonuç alınamadı. Aramaların ardından Silivri Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Çarkın, bir süre burada bekletildikten sonra, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’nde bulunan yerleşkesindeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen