Per. Mar 28th, 2024

Partisinin belediye başkanlarını Antalya’da toplayan MHP lideri Devlet Bahçeli, son dönemde AKP’nin baskısıyla parti değiştiren ya da istifa edip bağımsız kalan belediye başkanları olduğunu hatırlatarak, ‘AKP’nin süslü püslü laflarına kanmayın. İktidarın cazibesine kapılarak parti değiştirenler olabilir. Esas olan sizi seçen iradedir’ dedi.


Manavgat’ta iki gündür başkanlarla kampta olan Bahçeli, son toplantısını yaptı. Toplantıda önce Uzlaşma Komisyonu üyesi Tunca Toskay süreçle ilgili bilgi verdi. MHP‘nin 2007’den bu yana Uzlaşma Komisyonu önerisi yaptığının altını çizen Bahçeli, yeni anayasa yapılırken de MHP‘nin kırmızı çizgilerinden taviz vermeyeceğini vurguladı.
O ‘YENİ’ NEDİR?
Devletin dönüştürüldüğünü, milletin ayrıştırıldığını kaydeden Bahçeli ‘O büyük fotoğrafta Türkiye‘yi dönüştürmek isteyenler var. Neden ‘Yeni Türkiye‘ diyorlar da, ‘Lider Türkiye‘ ve ‘Büyük Türkiye‘ demiyorlar? O yeninin içinde ne var. Ona bakmak lazım’ dedi. Muhalif belediye başkanlarının baskı altında tutulduğunu kaydeden Bahçeli ‘iktidara alternatif olacak hizmetler’ üretilmesini istedi. Parti değiştiren belediye başkanlarına değinen Bahçeli, ‘Baskılardan yılmayın, AKP’nin süslü püslü laflarına kanmayın. 57. Hükümet döneminde iktidardık. O zaman bize gelmek isteyen çok sayıda belediye başkanı oldu. Geri çevirdik. Şimdi de iktidarın cazibesine kapılanlar olabilir. Ama siz kapılmayın. Çünkü esas olan sizi oraya getiren milli iradeye saygı duymaktır’ diye konuştu

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen