Per. Mar 28th, 2024

ASUS Türkiye, facebook sayfası üzerinden Batman oyunu hediye ediyor.


Her alandaki yenilikleriyle adından sıklıkla söz ettiren ASUS, şimdide facebook üzerinden düzenlediği BATMAN yarışması ile kullanıcılarla buluşuyor.

Donanım ürünleri ve onlara gösterdiği özen ile dünyanın en çok satılan ve ödül alan anakartlarına sahip olan ASUS, bu başarısını FACEBOOK ASUS TÜRKİYE sayfası üzerinden de sürdürmeye devam ediyor. Facebookta düzenlenen yarışma kapsamında geçtiğimiz hafta satışa sunulan BATMAN ARKHAM City oyununu hediye ediyor.

Yarışmaya katılmak için FACEBOOK ASUS TÜRKİYE sayfasında profil resminin alt tarafındaki BATMAN uygulamasına kayıt olmanız gerekiyor. Yarışma 1 Aralık itibariyle başlayıp 10 gün boyunca devam edecek. Yarışmaya katılmak için FACEBOOK ASUS TÜRKİYE sayfasında gün içinde paylaşılacak olan soruya ilk ve doğru yanıtı, sorunun altına yorum olarak veren yarışmacılar kazanacaktır.

Hediyenin ilk günkü kazananı “Çizgi roman karakteri olarak doğan ROBIN ilk defa hangi tarihte yayınlandı? (ay/yıl)” sorusuna “Harika Çocuk Robin olarak Detective Comics serisindeki Batman‘in hikayesine 1940 yılı Nisan ayında yayınlanan 38. sayıda katılmıştır” cevabını veren Alper Yeğin oldu.

Yarışma süresince BATMAN ARKHAM CITY hediyesi kazanamayan kullanıcılarsa şu an satışta bulunan BATMAN Stickerlı ASUS GTX560, ASUS GTX 580 ve ASUS GTX590 ekran kartlarında oyunu hediye olarak satın alabiliyorlar.

Not: Oyun kazanan yarışmacılara hediyeleri 48 saat içerisinde facebook’a tanımlı mail adreslerine gönderilecektir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen