Cum. Nis 19th, 2024

Dün gecenin en hararetli tartışması CNN Türk ekranlarında yaşandı.


Altan Öymen’in seyahatte olması nedeniyle yerine Vatan gazetesi yazarı Can Ataklı’nın katıldığı programda, Nagehan Alçı ve Can Ataklı arasında geçen sert tartışma programa damgasını vurdu.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Dört Bir Taraf dün akşam ilginç bir canlı yayın kavgasına sahne oldu. Nagehan Alçı Türkiye‘de Ak Parti‘nin iktidara gelmesi ile birlikte demokrasi baharının yaşandığını, mafyaların ve çetelerin çökertildiğini söyleyince Can Ataklı ile yaşayacağını hararetli tartışmanın da fitilini ateşlemiş oldu.

Vatan yazarı Can Ataklı, Nagehan Alçı’nın sözlerine itiraz ederek " Artık kimse mafyanın tekerine çomak sokmadığı için ortada bir çatışma yok. " dedi. Aynı mafyanın devam ettiğini söyleyen Ataklı, o günlerde mafyanın ismini açıkça yazabildiklerini ancak şu anda bu mafyaların isimlerini bilmediklerini söyledi. "Bu ülkede ilkokulların önünde uyuşturucu satılıyorsa çok güçlü bir mafya vardır. O günlerin mafyasıyla devlet operasyonlarını karıştırmamak gerekir." dedi.

Nagehan Alçı, Can Ataklı’nın sözlerini hayalperestlik olarak değerlendirerek "90’larda gazinoların önünde cinayetler işleniyordu. Güneydoğu’da Tansu hanım özel ordu kurmaya kalktı, orası kan gölüydü." dedi.

İkili arasında yaşanan karşılıklı sert tartışma uzayınca moderatör Nazlı Ilıcak müdahale etmek zorunda kaldı.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen