Cum. Mar 29th, 2024

İzmir’deki Elazığ Tanıtım Günleri’ne Kurtlar Vadisi Pusu oyuncularının yer almadığını ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinin yapımcısı Pana Film yaptığı açıklamada duyurdu.


Bazı gazeteler ve internet sitelerinde de yer alan, İzmir’de düzenlenen Elazığ Tanıtım Günleri’ne Kurtlar Vadisi Pusu oyuncularından Gürkan Uygun ve Ali Sürmeli’nin da katılacağına dair haberler doğru değildir.

Oyuncularımızın ve Kurtlar Vadisi’nin ismi kullanılarak bilet satan, para toplayanlar hakkında hukuki işlem başlatılacaktır.

Başta İzmirli izleyicilerimiz olmak üzere tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.
Pana Film


Kurtlat Vadisi Pusu
bu hafta neden yayınlanmadı?

Her hafta kendi gününde ve kendi saatinde TNT ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu‘nun bu haftaki 1 Aralık günü Beşiktaş‘ın UEFA maçına takıldı.

Maç ile aynı güne denk gelen Kurtlar Vadisi Pusu‘nun, 139. bölümünün fragmanının yayınlanmaması üzerine İmtiyaz sahibi Pana Film olan Kurtlar Vadisi Pusu‘nun basın sorumlusu ile görüşen İhlas Son Dakika haber editörü Semih Bişkin, Kurtlar Vadisi Pusu‘nun merakla beklenen 139. bölümünün bu hafta yayınlanmayacağı bilgisine ulaştı.

Milyonlarca seyircinin merakla beklediği Kurtlar Vadisi Pusu‘nun bu hafta TNT ekranlarında aynı gününde ve saatinde yeni bölümü yerine kolaj bölümünün yer alacağı açıklandı. Kurtlar Vadisi Pusu‘nun yeni sezonda TNT ekranlarında seyircisiyle buluştuğundan dolayı 1 Aralık Perşembe günü yeni bölümün yerine kolaj bölümü yayınlanarak eski bölümlerin en heyecanlı ve sevilen sahnelerinin yer alacağı açıklandı.

Buna göre Kurtlar Vadisi Pusu‘nun merakla beklenen 139. bölümü 1 Aralık Perşembe yerine 8 Aralık Perşembe günü TNT ekranlarında olacak. İzleyenler önümüzde ki Perşembe yine heyecan dolu çok özel sahnelerden oluşan kolaj bölümüyle TNT ekranlarında yine Kurtlar Vadisi Pusu ile buluşmuş olacak.

Kolaj bölüm nedir?

Kolaj bölüm, filmlerin yeni bölümleri yayınlanmadığında geçmiş bölümlerden derlenen özel sahnelerle oluşturulan ve izleyicilere sunulan bölümdür.

Kolaj bölümü daha önce yine ilk olarak izleyicileriyle tanıştıran Kurtlar Vadisi Pusu dizisi olmuştu.

>> Esnafa hayat öpücüğü… tıkla müjden var!..

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen