Per. Mar 28th, 2024

Aşk-ı Memnu’nun hemen ardından yeni bir diziyle izleyicinin karşısına çıkan Beren Saat Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde de başarılı performansını devam ettiriyor.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin 55. bölüm özeti kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Fatmagül bir kez daha çaresiz
Erdoğan’ı bir anda karşısında gören Fatmagül, korkuyla kaçmaya çalışsa da, Erdoğan konuşmadan vazgeçmeye niyetli değildir. Fatmagül’ün eve yalnız dönmesini istemeyen Rahmi, işini bitirmiş, Fatmagül’ün doktor çıkışına yetişmeye çalışırken, kardeşinin zor durumda olduğunu görür ve olaylar kontrolden çıkar.

Erdoğan ve Fatmagül’ün karşı karşıya geldikleri haberi iki ailenin gündemine de bomba gibi düşer. Fatmagüller cephesinde sessiz ve çaresiz bir bekleyiş başlar. Yaşaranlar cephesindeki korku ve şaşkınlık ise, yerini kısa zamanda yeni planlara bırakır.

Yaşananlardan sonra, Mukaddes’in öfkesinin ve suçlamalarının hedefinde Fatmagül olur. Bu dönemde Kerim’in elinden Fatmagül’e destek olmak dışında bir şey gelmez.

Erdoğan’ın Fatmagül’ü korkutmak için attığı yanlış adım, Reşat ve Münir’in çabalarıyla altın bir fırsata dönüşür. Fatmagül, uzun zamandır ilk kez çaresiz kalır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen