Cum. Nis 19th, 2024

Real Madrid’in Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil, İspanya’dan özel uçakla memleketi Zonguldak’a geldi.


Hayranlarının tezahüratları eşliğinde uçaktan inen Özil, memleketi Devrek’in Hışıroğlu köyünde açıklamalarda bulundu.

Mesut Özil, kardeşi Mutlu, amcasının oğlu Serdar Özil ile arkadaşları Barış Çiftçi ve Ramazan Yağcıoğlu ile birlikte özel uçakla geldiği Zonguldak‘ın Çaycuma ilçesi Saltukova beldesindeki Zonguldak Havaalanı’na indi. Başarılı futbolcu, yakınları, arkadaşları, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Filyos Belde Belediye Başkanı Ömer Ünal ve Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin tarafından karşılandı.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen‘in çiçek takdim ettiği Özil, pasaport işlemlerinin ardından gazetecilerin soru sorma talebini geri çevirdi.

Yakınlarının 2 gün süreyle kentte kalacağını bildirdiği Mesut Özil, havaalanındaki hayranlarıyla fotoğraf çektirmesinin ardından otomobille Devrek ilçesine bağlı Hışıroğlu köyündeki evlerine hareket etti.

ÖZİL DOĞDUĞU KÖYDE

Bir yıl sonra doğduğu köye gelmesinin sevincini yaşadığını belirten Özil, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, “1,5 sene önce gelmiştim. Şimdi amcam ve yeğenlerimi görmeye geldim. İki gün iznimi burada geçireceğim için çok mutluyum. Lig arasında bir haftalık izin var, 2 günlüğüne memleketim Zonguldak’a geldim. Arkadaşlarımı, ailemi göreceğim. Annem ve babamlar da sonradan gelecekler. Tabii ilk önce rahmetli dedem ve babaannemin mezarına gideceğim. O yüzden buradayım.” dedi.

Bir gazetecinin, “Sen köyünü unutmuyorsun, daha önce de cami yaptırmıştın?” sorusu üzerine şu cevabı verdi:

“Çocukluğum burada geçti. Babaannem ve dedemler yaşarken çoğunlukla buradaydım zaten. Çoğunlukla yazın geliyordum. Dediğim gibi amcam, yeğenlerim ve arkadaşlarım da burada. Köyümü de hiç unutmam.”

NURİ VE HAMİT’İN GELMESİNE ÇOK SEVİNDİM

Mesut Özil, Nuri ve Hamit’le aynı takımda oynamasına çok sevindiğini belirterek, “Hamit ve Nuri çok iyi arkadaşlarım. Zaten Almanya’da kalırken tanıyordum onları. Şimdi Madrid’te benimle birlikte oynuyorlar. O yüzden aynı takımda oynadığımız için çok seviniyorum.” diye konuştu.

Yıldız oyuncu, İspanya Kral Kupası’nda Real Madrid’in 3. lig takımlarından Ponferradina’yı 5-1 yendiği maçta Nuri Şahin’in gol atmasıyla ilgili soru üzerine de Nuri’nin güzel bir gol atmasına sevindiğini vurguladı.

Liverpool’a transferi konusundaki söylentilerle ilgili soru yöneltilen Özil, bu konuyla ilgili konuşmak istemediğini, Madrid’de çok mutlu olduğunu söyledi. Özil, ”Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ile sorunlarınız var mı?” sorusu üzerine de ”İzindeyim arkadaşlar o yüzden cevaplamak istemiyorum.” dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen