Per. Nis 25th, 2024

Yayın hayatında sekizinci yılını kutlayan MAG MEDYA, “MAGical Night” adlı balosuyla unutulmaz bir geceye imza attı.


1.000 kişiden fazla konuğu ağırlayan MAG MEDYA‘nın, JW Marriott Ankara Oteli’nde düzenlediği muhteşem geceye birbirinden ilginç şovlar damgasını vurdu.
Kapıda "Dreamy Band" bandosunun, tahtabacakların, sihirbazların, hokkabazların, jonglörlerin, paten kayan Noel Baba ve Noel Anne’nin, robot adamların, canlı heykelin karşıladığı konuklara, daha sonra da bu karakterler, salonda eğlenceli saatler yaşattılar.
Ayrıca çeşitli sanatçıların performanslarıyla süren gecede sahne alan "Yetenek Sizsiniz" finalistlerinden İlker Atak ve grubu, black light dans şovu sundu.

Yine "Yetenek Sizsiniz" yarışmasıyla yıldızı parlayan, Türkiye‘nin "David Copperfield"i olarak bilinen ve milyonlarca insanın heyecanla takip ettiği Aref Ghafouri tüm salondakileri hayrete düşüren ilginç gösteriler yaptı.
Ünlü tenor İsmail Atalı ve soprano Banu Karaca’nın geçmişten günümüze yerli-yabancı, poptan caza zengin repertuarlarından oluşan enfes konseri ise adeta misafirler için bir müzik şölenine dönüştü.
Hikmet Çetinkaya, Savaş Simitli gibi çok değerli sanatçıların eserlerinden dev ekran led tv’ye kadar çok özel hediyelerin çekilişle konuklara armağan edildiği gecenin finali ise tam bir sürprizdi.
Psiklolg-DJ olarak tanınan Cenk Erdem, hareketli parçalarla tüm katılanları pistte coşturan inanılmaz bir performans gösterdi.
Gece boyunca konuklarıyla yakından ilgilenen MAGMEDYA’nın sahipleri Can-Seda Çavuşoğlu ve Beril Çavuşoğlu örnek bir misafirperverlik sergiledi.
Bayların smokinle, bayanlarınsa uzun ve abiye elbiseleriyle katıldığı gecenin organizasyonu, SAK Organizasyon tarafından yapıldı.
Borusan Oto’nun 2012 araçlarının sergilendiği geceye destek veren JW Marriott Ankara Oteli’ne, Toprock Gayrimenkul’e, Organizer Ses-Işık’a, Akeleş Mobilya’ya, Enne Natuzzi’ye, Most Spor’a, Beta Color’a, Transnet Kurye’ye, Mone Flower Boutique’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.
Otelin girişinde dev mobil ekranda ve salonda dev barkovizyonlarda MAGMEDYA’nın klibinin yayılandığı balo; jimmy jib kameralar tarafından kaydedilirken, yerli ve ulusal basının yoğun ilgisi de gecenin ihtişamını yansıtıyordu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen