Cum. Mar 29th, 2024

Metin Akpınar’ın dizi oyuncusu olarak karşımıza çıktığı Papatyam, Star TV’de ekrana gelen diğer bir komedi dizisi. Bir çok kez evlenen kasap Necati aradığı mutluluğu son eşinde bulmuştur.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Feride geri adım atacak mı?

Necati’ye boşanmak istediğini söyleyen Feride, eve gelen Dünya Evi ekibini karşısında görünce ne yapacağını bilemez. Kararından dönmeye niyeti olmayan Feride kimseye boğun eğmek istemez. Bu durumda Necati Usta’nın elinden hiçbir şey gelmez. Feride’ye hala büyük bir aşkla bağlıdır. Bütün bu yaşananların sorumlusu olarak Şebnem’i tutan sadece Feride değildir.

Bütün çarşı Şebnem’e tavırlıdır. Öte yandan Hatice ve Cengiz’in foyası meydana çıkar. Gülşen ve Lütfü’nün Necati ustaların evine geri dönmek istemesi, Hamit’in Gülşen‘e olan yakınlığının herkes tarafından fark edilmesi, Rıza ve Nurettin arasındaki sebebi bilinmeyen gerginlik ve emlakçı Tahir’in ortalıklardan kaybolması Necati ustanın çözmesi gereken yeni sorunları ortaya çıkarır. Kendi dertleriyle boğuşan Necati usta bir de bu sorunlarla uğraşmak zorunda kalır.

Kasap Necati ve ailesinin başından geçenler komik bir dille izleyiciyle buluşturulmakta. Papatyam da ekranların uzun soluklu dizileri arasında yer alıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen