Per. Mar 28th, 2024

Denizli’de yaşanan “bomba paniğinin” daha önceden planlandığı öne sürüldü.


Denizli’de evinden çıkarken kaçırılarak, üzerine bomba görünümü verilmiş düzenek bağlandıktan sonra serbest bırakıldığını söyleyen kadının başka bir kişiyle, babasından para almak için böyle bir plan yaptığı iddia edildi

İddiaya göre C.D, arkadaşı M.I. ile birlikte işadamı olan babası İ.Ç’den para almak için üzerine sahte bomba düzeneği hazırlanmasına izin verdi.

C.D üzerine düzenek kurulduktan sonra babasını arayıp kaçırıldığını, beline bomba bağladıklarını ve para istediklerini söyledi.

Babasının para vermeyeceğini söylemesi üzerine C.D, karakola giderek üzerinde bomba olduğuna inandırmak istedi. Emniyet ekiplerinin düzeneğin sahte olduğunu belirlemesinin ardından C.D’nin ifadesine başvuruldu. Soruşturmayı genişleten emniyet ekipleri C.D’nin kaçırıldığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını tespit etti.

C.D’nin ifadesi doğrultusunda M.I gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.I çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığının sanıldığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü söyledi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen