Çar. Nis 17th, 2024

Star Wars the Old Republic Türkiye’de geç satışa çıkacak.


BioWare ve EA Games’ten beklenmedik adım. Merakla beklenen Star Wars the Old Republic Türkiye‘de geç satışa çıkacak. Oyunun Türkiye dağıtımcısı Aral İthalat’ın daha önce yetkililer ile görüşüyoruz beyanından sonra konuya ilişkin yeni bir açıklama daha yapıldı.

İşte o açıklama:

Üzülerek belirtmek isteriz ki Kuzey Amerika ve Avrupa’nın sayılı ülkelerinde 20 Aralık’ta satışa çıkacak olan “ Star Wars the Old Republic” oyununun Türkiye’de 20 Aralık’ta satışı yapılamayacaktır. Oyunun yapımcı firması olan BioWare tarafından alınan karar doğrultusunda; Asya, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Amerika ile Avrupa da Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Hırvatistan ve Türkiye gibi birçok önemli kıta ve ülkede oyunun satışı ilk günde gerçekleşmeyecektir.

Aral olarak son haftaya kadar tüm muhtemel çözüm yollarını deneyip, imkânlarımızı zorlayıp, elimizden gelen bütün çabayı gösterdiğimizi belirtir, Türk oyun severlere bu hizmeti ilk günde sağlayamamaktan üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz. Star Wars the Old Republic’in henüz ülkemizde ve diğer ülkelerde çıkışı için net bir tarihi verilmese de, 2012’nin ilk aylarında Türkiye’de resmi olarak kutulu satışının başlayacağını öngörebiliyoruz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen