Cum. Mar 29th, 2024

Ünlü oyuncu Tolga Karel Muhteşem Yüzyıl dizine ilişkin, “Süleyman’ın bu kadar zampara ya da çapkın olmadığını biliyorum” dedi.


15 yıl önce Best Model Of Turkey yarışmalarıyla sanat hayatına başladığını belirten ünlü oyuncu Tolga Karel, Beyaz Gazete’ye samimi açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de son yıllarda çok sinema ve dizilerin çekildiğini söyleyen Karel, "Bende bir oyuncu ve izleyici olarak yakından takip ediyorum. Bu gelişmeler sanat ve sinema adına önemli gelişmeler. İnşallah daha kaliteli daha iyileri çekilir de ülkemizin tarihi güzelliklerini gelecek nesillere iyi bir şekilde anlatırız" dedi.

SULTAN SÜLEYMEN NE DÜŞÜNÜRDÜ

Hayatta her şeyin film ya da sinema gibi olmadığını söyleyen Karel," Biz oyunculara bazı roller veriliyor. Biz de o rolün hakkını vermeye çalışıyoruz ama iyi ama kötü. Sanat ve sinema adına öyle gerçekler var ki değişmez. Örneğin Kanuni Sultan Süleymen ve Hürrem Sultan. Ben çok merak ediyorum, Bu Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan yaşamış olsalardı şuan izlenme rekorları kıran bu dizi hakkında ne düşünürlerdi” ifadelerini kullandı.

“Ben en azından Süleyman’ın bu kadar zampara ya da çapkın olmadığını biliyorum” diyen yakışıklı oyuncu, “Tarih kitapları öyle söylüyor. Biz de böyle öğrendik. Adam ömrünü savaşlarda geçirmiş, yılın 1 ayını sarayda geçirirmiş. Oysa bu filmde farklı anlatılıyor. Mesela benim oğlum bana sorsa baba bu Süleyman ne kadar zamparaymış? diye, ben verecek cevap bulamam” şeklinde konuştu. Karel şöyle devam etti:

“Geçenlerde küçücük yeğenim bana diyor ki, ‘Dayı beni Hürrem’e götür o büyücüymüş,’ Onlara bunun açıklamasını yapamazsınız. Çocuklar bazı şeyleri çok çabuk algılıyor.”

ERKEK ADAMIN ERKEK OĞLU OLUR

Evlendikten sonra dünyanın ve hayatın farklı olduğunu ifade eden Karel,"Eşimi çok seviyorum. Hata bazı eski kız arkadaşlarımı bile onunla tanıştırdım ki hakkımda kötü şeyler düşünmesin, beni yanlış anlamasın diye. Şimdi o eşim Allahın izni ile bana bir erkek evlat
verecek. Ne de olsa erkek adamız, Bize de erkek evlat yakışır" diye konuştu.

BEST MODEL JÖNLERİ SUNDU

Türkiye de bazı dönemler yaşanan Jön vardı yoktu söylentilerinin gerçeği yansıtmadığın savunan Tolga Karel," Bende 1997 yılında düzenlenen Best Model yarışmalarında piyasaya çıktım. Örneğin Tolgahan Sayışman Kenan İmirzalıoğlu, Burak gibi bir çok oyuncu arkadaşımız bu yarışmalarla bugün ülkemizin en çok sevdiği en çok konuştuğu oyuncular. Ben böyle açıklamalara katılmıyorum. Eskiler eski de kaldı bugüne bakalım" dedi. BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen