Sal. Mar 19th, 2024

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Tek Başımıza 6. bölümüyle 25 Aralık Pazar akşamı Star Tv ekranlarında olacak. İşte Tek Başımıza 6. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Tek Başımıza dizisinin 6. bölüm özeti Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Samet, Zehra’nın izini tekrar bulacak mı?

Hande, Zehra gözaltına alındıktan sonra Balıkesir‘e gitmekten vazgeçer. Zehra’nın karakolda olduğu her an Hande için büyük bir vicdan azabıdır, çünkü Zehra’nın başına gelenlerin sebebinin kendisi olduğunu düşünmektedir. Bu vicdan azabı öylesine büyür ki Hande sırf Zehra’yı görebilmek için yakalanma pahasına karakola girmeyi bile göze alır.

Tuğrul ise birkaç planı bir arada yürütmektedir. Bir yandan Necati’yi köşeye sıkıştırıp, bir yandan Nazan’a küçük bir oyun oynarken Bursa‘ya gelmiş olan Samet’i de Zehra’nın üstüne salmayı başarır.

Hande karakoldan eli boş döndüğünde Zeynep’in yine peşinde olduğunu fark eder. Ama bu kez Ufuk da Hande’nin yanındadır. Ufuk’la Hande artık birbirlerinden hiçbir şey gizleyemeyecekleri bir noktaya gelmişlerdir. O yol ayrımında birbirlerine güvenmeyi, her şeyi açıkça konuşmayı seçerler ve Zehra ile Hande’yi Bursa‘daki tüm tuzaklardan kurtaracak bir plan yaparlar.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen