Sal. Nis 16th, 2024

Bayrampaşa’da girdiği bir binada ‘titizlikle’ ayakkabıları çalan hırsız, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Bayrampaşa’da bir binada sürekli yaşanan ayakkabı hırsızlığına karşı bina sakinleri her kata ve binanın giriş çıkışlarına güvenlik kamerası yerleştirdi. Güvenlik kamerasına rağmen binaya giren bir hırsız, dairelerin önündeki yeni ayakkabıları topladıktan sonra titizlikle yanında getirdiği torbaya koyarak binadan hiç bir şey olmamış gibi çıktı. Hırsızın bu anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde kapının önüne gelen şahıs dikkat çekmemek için zile basıp kapının açılmasını bekler gibi yapıyor.

Daha sonra kapıyı kendi yöntemiyle açan şahıs, binaya girerek merdiven ışığını açıyor ve emin adımlarla katlara çıkıyor. Birinci ve ikinci katlarda istediği ayakkabıları bulamayan hırsız, daha önce yine ayakkabı hırsızlığı yaptığı üçüncü kata çıkıyor. Bu katta aradığını bulan hırsız ayakkabıları bir bir kucağına toplayarak gidiyor. Giderken ışığı açmayı da ihmal etmeyen hırsız, binanın girişine indiğinde kucaklayarak getirdiği ayakkabıları titizlikle çifter çifter diziyor. Yanında getirdiği torbayı da çıkaran hırsız, ayakkabıları yine aynı titizlikle teker teker torbaya diziyor ve hiçbir şey olmamış gibi binadan çıkarak hızla uzaklaşıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen