Per. Nis 18th, 2024

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Al Yazmalım 17. bölümüyle 15 Ocak Pazar akşamı Atv ekranlarında olacak. İşte Al Yazmalım 17. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Al Yazmalım dizisinin 17. bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Al Yazmalım 17. bölüm fragmanı ve 16. bölüm özeti…

İlyas Nermin’in küçük kızının izini bulmak için avukat aracılığı ile Maryamhan’ı sıkıştırmakta, Maryamhan verdiği söz gereği bilgi vermemektedir. Cemşit ve İlyas bu konu yüzünden karşı karşıya gelecek, İlyas Cemşit’in dürüst tavrından etkilenerek iyice kinlenecektir.

Helin Sibel’i ve annesini Sibel’in ameliyatı sürecinde İstanbul‘da ağırlamakta, İlyas, Saliha ve Ömer’in evinde düzenlenen yılbaşı partisinde Asiye ve oğluyla güzel bir gece geçirmektedir. Cemşit Maryamhan’ın Asiye ile ilgili imalarından çok rahatsız olarak İlyas ile Asiye’nin bir gün birleşeceklerine inandığını söyler.

Saliha’nın yılbaşı daveti tatsız bir haberle yarım kalırken, Helin İlyas’a çok şaşırtıcı bir teklifte bulunur ve karar vermesini beklerken akıl almaz bir planla Nermin’in kızını ailesinin elinden alarak evine getirtir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen