Per. Nis 18th, 2024

Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 231. bölümüyle 30 Ocak Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak. İşte Arka Sokaklar 231. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Arka Sokaklar dizisinin 231. bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Ekip, silahlı bir saldırının faillerini arıyor.

Pınar’ın arkadaşı Ayça çok zengin bir adamla evlenmiştir. Evliliklerini kutlamak içinde bir akşam yemeğe çıkarlar. Ali adamın üstten bakışlarına ve sürekli onu aşağılamasına sinir olur. Pınar’la bu yüzden gerginlik yaşalar.

Pırıl seyir halindeyken arabasına ateş açılır. Ekip olaya el koyar ve Pırıl emniyete alınır. Sorguda hiçbir şey anlatmaz. Avukatı serbest bırakılmasını talep eder. Ancak Pırıl, “göz altında kalmak istiyorum, beni serbest bırakmayın” diye Rıza Baba’dan ricacı olur. Kimse bu işe bir anlam veremez ama Pırıl nezarete alınır.

Pırıl kocasının ailesinden çekinmekte ve serbest kalmak istememektedir. Kayınpederi Ferruh ve kocası Namık sorguya alınır. Pırıl, Namık’ı terk etmiş ve boşanma davası açmak üzeredir. Ferruh da bu ayrılığı kabullenemez. Rıza Baba ve ekibi, Pırıl’a silahlı saldırı yapanların peşine düşerler.

Murat’ların alt kat komşuları Cansu ve Ayşegül, Murat’lara eve gelip, erkeklerin ütülerini, yemeklerini yaparlar. Murat’ın kızların evde olduğundan haberi yoktur ve Zeynep ile beraber eve gelir. Zeynep evde kızları görünce delirir ve bu işe bir çözüm arar. Kızların ailelerine ulaşıp çocuklarına sahip çıkmalarını söyler.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen