Sal. Nis 23rd, 2024

UEFA yetkilileri ilgili Cenevre’de bir görüşme yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, UEFA’nın süreç ile ilgili beklentileri olduğunu belirterek, “Bu beklentileri alacağımız kararlarla karşılayamazsak, uygulayacakları bir takım yaptırımları olduğu kesin” dedi.


Mehmet Ali Aydınlar, TTF Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu ve Baş Hukuk Müşaviri İlhan Helvacı ile birlikte, THY ait bir uçakla, saat 22.05’de Cenevre’den İstanbul’a geldi. Aydınlar, Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

OLUMLU BİR GÖRÜŞME OLDU

26 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul ile ilgili UEFA yetkileri ile bilgi alışverişinde bulunduklarını belirten Aydınlar, " Bu görüşmede onların bizden beklentilerini öğrendik. Bizim o beklentilere cevap vermediğimiz takdirde Türkiye’ye uygulayacağı müeyyideleri konuştuk. Çok olumlu bir görüşme ve konuşma oldu" dedi.

UEFA‘NIN BEKLENTİLERİ VAR

Bir gazetecinin, "Toplantıdan sonra yaptığınız açıklamaların dışında da yazılanlar oldu" sorusu üzerine Aydınlar, "Evet bende internet sitelerinde okudum. Sizin iç işlerinize karışmayız gibi söylemler çıkmış. Ben böyle bir kelime kullanmadım. Kesinlikle onların bu süreç ile ilgili bir beklentileri var. Bu beklentileri alacağımız kararlarla karşılayamazsak, uygulayacakları bir takım yaptırımları olduğu kesin" dedi.

Basın mensuplarının "Yaptırımlar nelerdir" sorusu TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar yanıtsız bıraktı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen