Çar. Nis 24th, 2024

Arabesk müziğin önemli temsilcilerinden ünlü sanatçı Azer Bülbül Antalya’da hayatını kaybetti.


Antalya’da 20 gündür bir gece kulübünde sahne alan Azer Bülbül oteldeki yatağında ölü bulundu.

Antalya’da 20 gündür sahne alan fantezi müziği sanatçısı Azer Bülbül, menajeri tarafından kaldığı otel odasında ölü bulundu. Otele sağlık ekipleri ve polis sevkedildi. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen Azer Bülbül hayata geri döndürülemedi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Azer Bülbül’ün Son Röportajı

Antalya`daki otel odasında ölü bulunan ünlü türkücü Azer Bülbül, verdiği son röportajda, "Antalya`yı çok beğendiğim için buradayım" demişti.

Edinilen bilgiye göre, Güllük Caddesi`ndeki bir tavernada yaklaşık 20 gündür sahne alan ünlü türkücü Azer Bülbül (43), kaldığı otel odasında menajeri tarafından ölü olarak bulundu. Otele gelen sağlık ekipleri, Azer Bülbül`ün hayatını kaybettiğini belirledi. Otele savcı ve olay yeri inceleme ekipleri geldi. Bu sırada Bülbül`ün yakınları otel lobisinde gözyaşlarına boğuldu.

SON RÖPORTAJI
Sanatçı Azer Bülbül, Antalya`da yayın yapan bir yerel gazeteye verdiği son röportajda, "Antalya`yı tercih etmemin nedeni değerli dostlarım, aile büyüklerimin burada olmasıdır. Antalya`yı çok beğendiğim için buradayım. Şimdiye kadar 21 kaset çıkardım. `Duygularım` adlı 22. kasetimi de yeni çıkardım. Müzikseverlere hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Azer Bülbül`ün, 10 Ocak tarihine kadar Antalya`da sahne programı olduğu öğrenildi.

SEVENLERİ OTELE AKIN ETTİ

Cevher Can, arkadaşının ölüm haberini otogarda aldığını belirterek, olayın şokunu yaşadığını dile getirdi. Diğer yandan sanatçının ölüm haberini alan sevenleri otele akın etti. Geçtiğimiz yıllarda Akdeniz Üniversitesi`nde çıkan olayların zanlılarından Ömer Ulusoy`un da otele gelenler arasında olduğu görüldü.

Azer Bülbül`ün odasındaki incelemeler devam ediyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen