Cts. Nis 20th, 2024

Şike soruşturması kapsamında, Metris cezaevin’de tutuklu bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım için yapılan tahliye talebi reddedildi.


Aralarında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım‘ın da bulunduğu 23 kişinin tahliye talebi reddedildi.

Şike soruşturması gerekçesiyle Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan isimlerin tahliye talepleri bir kez daha olumsuz cevaplan sonuçlandı.

İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım‘ın da aralarında bulunduğu 23 şüphelinin tahliye istemlerini reddetti.

Geçtiğimiz hafta cuma günü yapılan tahliye talebi de reddedilmişti.

LEFTER’DEN AZİZ YILDIRIM‘A DUYGU DOLU MEKTUP

Fenerbahçe’nin unutulmaz efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis, zatürre teşhisiyle hastaneye kaldırılmadan önce, Metris Cezaevi’nde bulunan Başkan Aziz Yıldırım‘a duygusal ifadelerin yer aldığı bir mektup yazdı.

Bu günlerden rahatsızlığı nedeniyle Amerikan Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altında bulunan Küçükanyadis, yazdığı mektupta "Benim için yaptıklarını unutamam asla. Ne kadar ömrüm kaldı bilemem.
Hakkını helal et yeter benim için" sözlerini kullandı..

İşte Lefter Küçükandonyadis‘in Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım‘a yazdığı mektup:

İlk önce sana güç, kuvvet ve sabırlar diliyorum. Fenerbahçe‘ye ve sana haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Bunları yanına gelip söylemeyi isterdim. Fakat doktorum izin vermiyor. Rıdvan da sağolsun helikopter temin etmiş beni sana getirmek için. Uçmaktan çekinmeme rağmen gelmek istedim sana ama izin vermiyorlar lanet olsun. Ben formayı giyerek hizmet ettim Fenerbahçe‘ye. Sen ise başkan olarak inanılmaz işler başardın. Gelip gözlerimle gördüm.
Daha yapacağın çok iş var. Yürekten söylüyorum ki yapacaksın, moralini bozma sakın. Görüyorum ben herkese senin arkadan. Geçen gün taraftarlar geldi buraya. Gördüm herkes dua ediyor sana.

Haluk hayatımı yazıyor, yakında basılacak. Sen de bir kaç satır yazarsan bu kitap için sevinirim. Yanına gelemiyorum ama sana torunum Özlem’le bir resmimi ve mektubumu gönderiyorum. Benim için yaptıklarını unutamam asla.
Ne kadar ömrüm kaldı bilemem. Hakkını helal et yeter benim için.

Lefter Küçükandonyadis

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen