Sal. Nis 23rd, 2024

ekranların sevilerek izlenen dizisi Babam İçin 8. bölümüyle 27 Ocak Cuma akşamı Fox Tv ekranlarında olacak. İşte Babam İçin 8. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Babam İçin dizisinin 8. bölüm özeti Fox tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Özlem zaman kaybetmeden Işıl’a imzasız bir mektup göndermiştir, Nurten, Özlem’in bu girişimini ciddiye alır Rafet devreye girer Özlem’i susturmak ister. Kaan, Işıl’ı küçük sevgilisi ile tanıştırır. Parası olan Özlem soluğu alış veriş merkezinde alır bu esnada geçmişinden bir sürpriz ile karşılaşır. Ancak bu sürpriz kızı Aleyna’nın veli toplantısını unutmasına sebep olur.

Aleyna çok üzgün ve mutsuzdur. Bu arada Öykü ve Alaz sözde balayından dönmüştür. Ancak Sina mücadelesinden vazgeçmez her an yıpratma çalışmalarına devam eder. Bu kez kendi silahı ile vurulacaktır. Gümrükte işler karışır Bekir susmak için pay ister.
Orhan ile Osman çözüm bulamamaktadır. Kaan’ın kendi yöntemleri ile çözüm üretmesi işleri daha da karıştırır. Zennur ve Nimet tarafından köşeye sıkıştırılan Neslihan Orhan ile ilişkisi olduğunu kabul eder. Yıkılan Nimet gerçekleri kabullenmek zorunda kalır ve kızı Dila ile durumu paylaşır. Dila ve Nimet Orhan’ı evden göndermeyi planlar. Özlem sabah kahvaltısı için Aleyna’yı uyandırmak ister ancak Aleyna ortalıkta yoktur.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen