Çar. Nis 24th, 2024

Taraf yazarı Mehmet Baransu, Ak Parti’ye kapatma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yaşçınkaya’nın yargılanması gerektiğini söyledi.


Taraf yazarı Mehmet Baransu, İrticayla Eylem Planı kapsamında açılan internet sitelerinde Başbakan’ın eşine küfür edildiğini ve yalan bilgilerle Ak Parti‘ye kapatma davası açıldığını ifade ederek "Ak Parti hakkında açılan kapatma davası askerin hazırlandığı internet sitlerinden alındı. " dedi.

YALÇINKAYA YARGILANMALI
Ak Parti’ye kapatma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’nın da yargılanması gerektiğini kaydeden Baransu "O sahte belgeler bu sitelerden alındı. Ve Ak Parti hakkında kapatma davası açıldı. Anayasa mahkemesindekilerde soruşturulmalıdır. Kim soruşturacaksa soruşturmalıdır.İyice soruşturmadıkları için soruşturulmak zorundalar." diye konuştu.

DAĞLICA BASKINI 9 GÜN ÖNCEDEN BİLİNİYORDU
Hüseyin Kıvrıkoğlu’nun Genelkurmay içinde kendisine suikast yaptıranların olduğunu gördüğünü öne süre Baransu, askerin Dağlıca baskınında baskın yapılacağını 9 gün önce bildiğini ve baskını bilmesine rağmen gerekli önlemleri almadığını söyledi. Taraf gazetesinde kimsenin yayınlamaya cesaret edemediği bir çok belgeyi yayınladıklarını ifade eden Taraf yazarı "TSK’nın içinde demokrasiye inanan insanlar bana belgeler getiriyordu. Doğruları yazmaya cesaret edenlere belgeler kendiliğinden geliyor" şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen