Cts. Nis 20th, 2024

Karabük’te mahallelerine baz istasyonu kurulmasını protesto eden kadınlar gözyaşlarına boğulurken, bir kadın ise sinir krizi geçirerek bayıldı.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Adatepe Mahallesi’ne baz istasyonu kurulmak istenmesine mahalle halkı tepki gösterdi. Baz istasyonu kurulacak alanda toplanan, aralarında Adatepe Mahallesi Muhtarı Davut Çayır’ın da bulunduğu yaklaşık 50 kişi protestoda bulundu. Mahallelerinde baz istasyonu istemediklerini haykıran kadınlardan bazıları gözyaşlarına boğulurken, 65 yaşındaki Altun Karataş baygınlık geçirdi. Karataş vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Mahalle sakinleri, ‘Mahallemizde baz istasyonu istemiyoruz’, ‘Üçüncü baz istasyonuna hayır’ sloganları attıktan sonra olaysız dağıldı.

Baz istasyonunun kurulmasına izin vermeyeceklerini belirten mahalle muhtarı Davut Çayır, "Vatandaşımız bu olaydan dolayı tedirgin ve huzursuzdur. Vatandaşımızın razı olmadığı şeye muhtar olarak razı gelmiyorum. Mahallemiz huzurlu ve güzel bir mahalle. Huzurumuzu kimsenin kaçırmasını istemiyoruz. Evinin yanına baz istasyonu kurulmasına izin veren arkadaşımızın bu işten vazgeçmesini rica ediyorum" dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen