Cum. Nis 19th, 2024

Ekranların vazgeçilmez dizilerinden olan Bir Çocuk Sevdim 17. bölümüyle 13 Ocak Cuma akşamı Star Tv ekranlarıda olacak. İşte Bir Çocuk Sevdim 17. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Bir Çocuk Sevdim dizisinin 17. bölüm özeti Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Mine kimi seçecek? Timur’u mu yoksa Sinan’ı mı?

Mine uyandığında oğlunu evde bulamayınca deliye döner. Timur de paniğe kapılır. Sinan ise bir oğlu olduğu bilgisini almıştır ve hemen Mine’nin karşısına çıkar. Mine karmakarışıktır. Bir yanda Timur ve ona baba diyen oğlu, öbür yanda aşkı Sinan, yeniden beraber bir hayat kurmalarını ister. Mine, Sinan’la görüşmekten kendini alamaz. Buna tanık olacak biri daha vardır

Merve’nin, Sinan’la buluşup Hasan’ı götürdüğünü öğrenen Timur öfkelenir. Bu artık bardağı taşıran damladır. Kızına bunun hesabını sorar, fakat Merve geri adım atmaz.

Sinan’ın aklı tamamen Mine’deyken öbür tarafta Derin de kendi planlarını uygulamayı sürdürür. Sinan’ı elinden kaçırmaya hiç niyeti yoktur. Bir yandan alacaklılarla uğraşırken bir yandan da Mine’yi uzaklaştırmanın yollarını arar.

Turan’ın Başı Dertte!
Öte yandan Turan ve Sabahat, hala tehdit altındadır. Gözünü karartmış, ikisini de öldürmeyi kafaya koymuş olan İhsan işkence etmeyi sürdürmektedir. Esmahan, kocasının o kadınla olduğunu sanır, fakat tehlike çok geçmeden ortaya çıkar. Turan’ın başına gelenler aileyi paniğe sevkeder. Başlarına bir şey gelmeden kurtarabilecekler midir?

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen