Çar. Nis 24th, 2024

Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Bir Çocuk Sevdim 19. bölümüyle 27 Ocak Cuma akşamı Star Tv ekranlarında olacak. İşte Bir Çocuk Sevdim 19. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Bir Çocuk Sevdim dizisinin 19. bölüm özeti Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Mine’nin Timur’a olan güveni sarsılıyor!
Emine’nin itirafıyla tüm sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır. Mine, Timur ve Emine’nin elinde oyuncağa dönüştüğünü düşünmektedir. Timur durumu anlatmaya çalışsa da Mine onu dinlemek istemez, Hasan’la birlikte evi terk etmeye hazırlanır. Fakat Timur’un beklenmedik tepkisi karşısında çok şaşıracaktır. Ailesinin sorunlarıyla baş etmeye çalışan Turan ise bir yandan Sabahat’e ulaşmaya çabalamaktadır. Fakat art arda gelen iki mektupla derinden sarsılacaktır.

Sinan evi terk eder!
Sinan, Mine’yle ayrılmalarında neden olduğu için babasını affetmez, hem evden ayrılmıştır hem de birlikte kurdukları işi bırakır. Taktik değiştiren Derin de bir dost gibi davranarak Sinan’ın yanında yer alır. Timur bir gölge gibi peşinde olmasına rağmen Sinan, birlikte güzel bir gelecek kurabilmek için Mine’yi ikna etmeye çalışır. Hasan’ı oyunevinden alması ise bir krize yol açacaktır. Karısını kaybetmekten çok korkan Timur ise sürpriz bir isimle işbirliği yapar.

Ortalığın karışmasına neden olan Emine, yavaş yavaş kendi oynadığı oyunların ve yalanların kıskacında sıkışmaya başlar. Kocasının katiliyle yüzleşen Süreyya ise bu sefer daha sarsıcı bir yüzleşmenin eşiğine gelir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen