Per. Mar 28th, 2024

Fenerbahçe yönetimi CSKA Moskova’da forma giyen Brezilyalı yıldız Vagner Love’den sürpriz bir teklif aldı.


Forvet arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe’de zaman zaman ilginç gelişmeler de yaşanıyor… Sarı-Lacivertliler’in Avrupa’nın önde gelen isimlerinin peşinde koşması bazı futbolcuların da iştahını açmış durumda. Bunlardan biri de Rusya’nın CSKA Moskova takımında forma giyen Vagner Love.

Moskova’da mutsuz olan ve ayrılmayı kafasına koyan yıldız futbolcuya menajerleri, “Seni Brezilya’nın Fluminense takımına vermek istiyoruz. İyi de bir para öneriyorlar” teklifini yaptı. Ancak golcü futbolcu, “Avrupa’da kalmak istiyorum. Fenerbahçe’nin forvet aradığını biliyorum. Beni onlara önerin” dedi. Bunun üzerine Love’ın Türkiye’deki yetkili menajerleri dün Fenerbahçe yönetimi ile görüşerek, “Love’ı düşünür müsünüz?” diye sordular.

Sarı-Lacivertli yönetim Aykut Kocaman’ın olumlu rapor vermesi halinde yıldız futbolcu için kolları sıvayacak.

SOW’DA İLGİNÇ GELİŞMELER

Fenerbahçe yönetiminin forvet transferindeki öncelikli ismi olan Lille takımında forma giyen Sow konusunda ise ilginç gelişmeler yaşanıyor… Lille yönetiminin, “Kesinlikle satmayacağız” demesine rağmen özellikle Fransız medyası bunun tamamen fiyat artırma politikası olduğunu ve Sow’un Fenerbahçe’ye imza atacağını iddia ediyor.

Bunun için de Sarı-Lacivertli yönetim Senegalli yıldız için sonuna kadar bekleme kararı aldı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen