Cum. Nis 19th, 2024

Emekli Tuğgeneral Nejat Eslen ile emekli Cumhuriyet Başsavcısı Av. Reşat İpek arasındaki tartışmada ateşli bir İlker Başbuğ polemiğine tutuştular…


CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor hararetli bir İlker Başbuğ tartışmasına sahne oldu. Emekli Tuğgeneral Nejat Eslen ile emekli Cumhuriyet Başsavcısı Av. Reşat İpek arasındaki tartışmada gergin anlar yaşandı.

Av. Reşat İpek’e "Hangi örgütle yargılanıyor? İlker Başbuğ’un kurduğu örgüt nerede?" diye soran Emekli Tuğgeneral Nejat Eslen, Reşat İpek’in "İlticayla Mücadele Eylem planını hayata geçirmek için kurulmuş bir örgüt ve bu isimler yargılanıyor. Muvazzaf ve emekli subaylarda bu örgütün içinde" sözlerine sert tepki gösterince stüdyoda gerilim tırmandı.

"Siz Silahlı Kuvvetleri terör örgütü yaptınız be utanmadan. Yazıklar olsun size" diyen Nejat Eslen’e, Av.Reşat İpek’ten tepki gecikmedi. İpek, Eslen’i edepli sözler kullanması gerektiği konusunda uyararak "Sizi edebe davet ediyorum. Saygıya davet ediyorum. Zaten askeri vesayetin saygısı yok, dinlemeye de tahammülü yok." dedi.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen