Cum. Mar 29th, 2024

CHP’de Olağanüstü Tüzük Kurultayı isteyen muhalifler imzalarını cuma günü teslim ediyor. Muhalif kampanyanın yürütücülerinden Ali Yıldızlı, 375 imzaya ulaştıklarını söyledi.


CHP’de bir süre önce başlayan Olağanüstü Tüzük Kurultayı toplanmasına ilişkin çalışma sona erdi. Önder Sav’ın liderliğini yaptığı, Deniz Baykal‘ın ise geri çekildiği kampanya dün gece sona erdi. Sav’a yakınlığıyla bilinen CHP Ankara eski İl Başkanı Ali Yıldızlı, imzaları cuma günü teslim edeceklerini açıkladı.

Ankara eski İl Başkanı Ali Yıldızlı "Bugün itibariyle 375 imza var elimizde" dedi. Kurultay delegelerinin noterden yolladıkları imzaları cuma günü saat 10.00’da CHP Genel Merkezi’ne teslim edeceklerini söyleyen Yıldızlı sözlerine şöyle devam etti: "İmzaları çarşamba günü teslim edecektik. Ancak ülke gündeminin yoğunluğu yüzünden erteledik. Cuma sabahı imzaları genel merkezimizin Yazı İşleri’ne teslim edecek ve teslim belgemizi alacağız. Medyayı da davet ederek bu sürece tanık olmasını isteyeceğiz. Umarız en kısa sürede tüzük kurultayı toplanır ve partimiz demokratik bir tüzüğe kavuşur."

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen