Çar. Nis 24th, 2024

Antalya’nın Manavgat ilçesinde cinnet getiren baba, eşi ve 2 çocuğunu pompalı tüfekle öldürdü.


Örnek Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi’ndeki bir apartmanın ikinci katında yaşayan ve ilçe sanayisinde tornacılık yaptığı öğrenilen Mustafa Demirkan (41), gece 03.30 sıralarında uykuda olan eşi Ayşegül Demirkan (32) ile oğlu Hüseyin (12) ve kızı İrem (8) Demirkan‘ı pompalı tüfekle öldürdü. Daha sonra elindeki pompalı tüfekle evin salonunda boğazına ateş eden Demirkan‘ın, hayatına son verdiği belirtildi.

Olayın Demirkan‘ın, sabah Manavgat Sanayi Sitesi’ndeki işine gelmesi evine giden kayınbiraderinin polise haber vermesiyle ortaya çıktığı öğrenildi.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri nöbetçi savcı ile olay yerinde 2 saat 15 dakika inceleme yaptı. Demirkan, öldürdüğü eşi ve 2 çocuğunun cesedi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Demirkan ailesi yakınları apartman önünde toplanarak gözyaşı döktü. Hayatlarını kaybeden kardeşlerden Hüseyin’in Manavgat 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu 5’nci sınıf, İrem‘in ise aynı okulda ikinci sınıfta eğitim gördüğü bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen