Per. Nis 25th, 2024

Yıllar sonra ekranlara tekrar dönen dizi, eski formundan hiçbir şey kaybetmemişe benziyor. Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un başrollerini oynadığı dizi her yaş kesiminden kendisine izleyici buluyor. İşte önümüzdeki dönemde yaşanacaklar.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Çocuklar Duymasın dizisinin 83. bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Çocuklar Duymasın 83. bölüm fragmanı ve 82. bölüm özeti…

HASTANEDE YILBAŞI!

Halukların evinde yeni yıl telaşı yaşanmaktadır. Akşam herkesi toplayıp tombala oynamayı düşünen Haluk’un Tuna’nın sürpriz planından haberi yoktur.

Akşama doğru Menderes, Gülfidan ve Nurten Haluk’lara gelir ve onları akşam kendi evlerine davet ederler. Yeni yılı evde birlikte kutlama teklifine Haluk olumlu bakar.Meltem ise Tuna’nın planından haberdar olduğu için ne yağacağını bilemez ve işler arap saçına döner.

Haluk elinde tombala yeni yılı beklerken Tuna Gönül ve Meltem çok şık bir şekilde Haluk’un karşısına çıkar. Haluk evde oturmakta ısrar edince Meltem ile yine tartışmaya başlar…

İtalyan restorandaki menüden hiçbir şey anlamayan Haluk iyice sinirlenmiştir. Bir de hesabın çok kabarık geleceğini düşününce deliye döner. Tuna onun bu halini görünce onu yumuşatmak ister ve zorla halaya kaldırır. Halay sırasında Haluk’un başına gelenler birbirinden komik sahnelere yol açar…

Haluk’un İtalyan restoranda başına gelenlerden sonra herkes Haluk’ların yanına gider. Yeni yıla dakikalar kala Haluk hastanede yatıyordur. Tüm ekip yeni yıl kutlaması için saz ekibini de hastaneye getirmiştir. Yeni yıla girerken herkes oynamaya başlayınca Haluk’u da zorla ayağa kaldırırlar.

Duygu ve Berke Uludağ’a gitmek için Meltem’in arabasını ister. Annesinin arabayı kolayca onlara vermesi Havuç’u kızdırmıştır. Havuç Haluk’tan arabayı almak için Teo ve Basri ile birlikte bir plan yapar.

Emine Hüseyin’e hindi alması için para vermiştir. Hüseyin ise hindi alınca içkilere para kalmayacak diye küçük bir tavuk alır. Eve küçük tavuk ile gelen Hüseyin Emine’yi tavuğun hindi olduğuna ikna etmeye çalışır.

Havuç, Teo, Basri ve Hami yanlarında kız olmadan gece kulübünün önünde içeri nasıl gireceklerinin planlarını yapmaya başlarlar. Kapıdaki korumaların yanlarında kız olmadan gelen erkeklere nasıl davrandıklarını görünce ekip korkmaya başlar…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen