Cum. Mar 29th, 2024

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Genelkurmay Eski Başkanı İlker Başbuğ’un tutuklanmasına ilişkin, “Hukuki süreçte peşin yargıda bulunmak doğru değil” yorumunda bulundu.


Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, dün gece Genelkurmay Eski Başkanı İlker Başbuğ’un tutuklanmasına ilişkin, "Hukuki süreçte peşin yargıda bulunmak doğru değil" yorumunda bulundu.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu İran temaslarına ilişkin Japon Dışişleri Bakanı ile birlikte ortak basın toplantısı düzenledi.

BAŞBUĞ’UN TUTUKLANMASI

Davutoğlu Başbuğ’un tutuklamasına ilişkin, "Önemli olan bu sürecin en kısa sürede tamamlanması ve spekülasyonların önüne geçilmesidir. Peşin yargı doğru değil. Hukuki süreçte peşin yargıda bulunmak doğru değil" dedi.

NÜKLEER PROGRAM

Dün İran’da açıklama yaptıklarını belirten Bakan Davutoğlu, "Türkiye nükleer müzakerelere ev sahipliği yaptı. O günden bugüne karşılıklı yazışmalarla görüşmeler sürdü. İran’la bu konuları görüştüm. Kararlı olduklarını söylediler. Tekrar sayın Ashton’la ve İran’la görüşeceğiz. Güçlü iradeyle bu görüşmeler tekrar başlayacaktır" diye konuştu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen