Per. Nis 25th, 2024

Debby Ryan, o ağır koşullarında çocuğumun dizi ya da filmlerde oynamasına asla müsade etmem,o ortamda çocumun bulunmasını istemem dedi.


Disney Channel’in Türkiye‘de 12 Ocak’ta şifresiz yayına başlaması nedeniyle İstanbul‘da düzenlenen partiye katılan dünyaca ünlü Jessie dizisinin yıldızı Debby Ryan ile yaptığımız mülakatda ”Hollywood’un o ağır koşullarında çocuğumun dizi ya da filmlerde oynamasına asla müsade etmem,o ortamda çocumun bulunmasını istemem”dedi. Kendisinin yetişkin olarak,4 yıldır bu dizide rol aldığını,sinema filmlerinde rol aldığını belirten Debby Ryan, birçok aile, işin iç yüzünü bilmiyor.Dıştan görüldüğü gibi değil,koşulların çok ağır olduğunu”söyledi.

Genç hayranlarının kendisiyle resim çektirmek için yarıştıklarını ve afiş açarak ”seni seviyoruz Debby”demelerınin çok hoşuna gittiğini belirtirten güzel oyuncu,”Türkiye’de bu kadar hayranı olduğunu tahmin edemezdim”dedi.13 mayıs 1993 doğumlu olan Debby Ryan,”tv dizilerinin yanı sıra sinema filmlerinde de rol aldığını, ayrıca müzikle ilgilendiğini, kendisinin bir müzik şirketi kuracağını” söyledi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen