Cum. Mar 29th, 2024

Deniz Akkaya, geçen pazar Beşiktaş Polis Merkezi’ne giderek kızı A.Ö.’nün babasında olduğu saatlerde darp edildiğini öne sürdü.


Akkaya, 21 Ocak sabahı kızını, icra memurlarıyla birlikte gelen babası Efe Önbilgin’e teslim ettiğini belirtti. Akkaya, kızını babasına teslim etmeden önce sağlık durumunun iyi olduğuna ve darp izi bulunmadığına dair de tutanak tanzim etti.
Bir pedagogun da hazır bulunduğu teslim ve tutanak işleminin ardından A.Ö., babasının evine gitti. Akkaya’nın iddiasına göre, kızı, pazar akşamı saat 20.00’de getirilecek olmasına rağmen kendisine haber verilmeden ve beraberinde dadısı olmadan pazar sabahı saat 09.45’te Efe Önbilgin’in şoförü tarafından geri getirildi. Akkaya kızının sağ kaşının üzerinde kızarıklık ve morluk olduğunu görüp, avukatına bilgi verdi.
Ardından da tutanak tutturup, şikâyetçi oldu. Akkaya, kızının kaşının üzerindeki kızarıklık ve morluğun 15 gün önce işten çıkardığı ancak Efe Önbilgin’in işe aldığı dadı Semra Sönmez tarafından yapıldığını ileri sürdü. Akkaya, dadı Sönmez ile ‘gerekli hassasiyeti göstermediğini iddia ettiği Efe Önbilgin’den şikâyetçi oldu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen