Per. Nis 25th, 2024

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve MİT müsteşarı Hakan Fidan, MİT’in 85. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Ankara Yenimahalle’de bulunan yerleşkesinde bir araya geldi.


MİT Müsteşarlığı’nda devletin zirvesinin katıldığı bilgilendirme toplantısı sona erdi. MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın brifing verdiği toplantının ardından, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Müsteşarlık’tan ayrılırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Hakan Fidan ile mini bir zirve yaptığı öğrenildi.
MİT’in 85. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Müsteşarlık’ta devlet erkanına yapılan bilgilendirme toplantısı sona erdi. MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlar, askeri erkan ve yüksek yargı organlarının başkanları katıldı. Devletin zirvesinin katıldığı brifing yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Basına kapalı gerçekleştirilen brifingle ilgili daha sonra yazılı bir açıklama yapıldı. MİT Müsteşarlığı ana binasında devlet erkanının katılımıyla tören düzenlendiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: ”Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan ilgili bakanlar, askeri erkan ve yüksek yargı başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 85. yıl özel sinevizyon gösterimi yapılmıştır.”

BRİFİNGİN ARDINDAN ERDOĞAN MİNİ BİR ZİRVE YAPTI
MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın brifinginin ardından Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan’ın da birer konuşma yaptığı törenin düzenlenen kokteylin ardından sona erdiği bildirildi.
Bu arada bilgilendirme toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Gül, Müsteşarlık’tan ayrılırken Başbakan Erdoğan’ın bir süre daha Müsteşarlık’ta kalarak bazı bakanları ve Hakan Fidan ile mini bir zirve yaptığı öğrenildi. Başbakan Erdoğan da ilerleyen saatlerde Müsteşarlıktan ayrılarak Keçiören Subayevler’deki evine geçti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen