Cum. Mar 29th, 2024

Anadolu Ateşi ekibinin 2 yıldır çalışmalarını sürdürdüğü küçük dansçılar projesi, muhteşem bir gösteriyle seyirciyle buluştu!


Foto galeri için tıklayın

Yoğun kar yağışına rağmen gala gecisinde gösteriyi izlemek isteyen çocuklar ve aileleri dün akşam Haliç Kongre Merkezi’ndeydi. Garanti Bankası‘nın desteği ile gerçekleşen gösteriden yaklaşık 2 saat önce mekana gelmeyen başlayan çocuklar ”Kıvılcım Karnaval Alanı”nda, oyunlar oynadılar, yüzlerini boyatıp eğlendiler!

Anadolu Ateşi’nin efsaneleşmiş 90 dakikalık performansındaki koreografinin yanı sıra, içinde akrobasi ve yeni koreografilerin de bulunduğu bir gösteri ile sahneye çıkan minikler seyircileri büyüledi! Gösterinin hemen her sahnesinin finali ayakta alkışlarla sona erdi. Anadolu topraklarının zenginliklerinden derlenen koreografi, etnik ve modern dans kurgusu ile sahneye taşındı.

Gecenin finalinde İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Anadolu Ateşi genel sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan‘ı tebrik etti. Vali ve Erdoğan, gösteriyi izleyen Vanlı depremzede çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

4-12 yaş grubundan 80 çocuk, tam 2 yıl boyunca haftada 5 gün günde 6 saat prova yaparak bu gösteriye hazırlandı. 2000 başvuru arasından yapılan elemelerle seçilen geleceğin dans yıldızları, 3 gece ile başlayan programlarında önce Türkiye‘yi sonra dünyayı gezecekler. "Kıvılcım"28 Ocak Cumartesi ve 29 Ocak Pazar günü seyircinin karşısında olacak! Gösteriler Cumartesi 20:00, Pazar 16:30’da Haliç Kongre Merkezi’nde… Biletler Biletix’te… Gösteri öncesi çocukları ve ailelerini bir karnaval alanı bekliyor!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen