Sal. Mar 19th, 2024

“Bu Son Olsun” filminin galası, son günlerde yıkım tartışmalarıyla gündeme gelen tarihi Emek Sineması’nın önünde yapıldı.


Orçun Benli’nin yönettiği ve 12 Eylül dönemini mizahi tarzda anlatan “Bu Son Olsun’’ filminin galası, son günlerde yıkım tartışmalarıyla gündeme gelen tarihi Emek Sineması’nın önünde yapıldı.

Vizyona 6 Ocak Cuma günü girecek filmin galası, Yeşilçam Sokağı’nda açık havada düzenlenen kokteylle başladı. Konuklar, soğuk havadan çadırlarda ve ısıtıcıların etrafında toplanarak korunmaya çalıştı. Galaya, filmin oyuncularından Engin Altan Düzyatan, Hazal Kaya, Ufuk Bayraktar, Ferit Kaya, Orhan Eşkin, Volga Sorgu, Serdar Orçin, Deniz Uğur, Bülent Çolak, Mustafa Üstündağ ve filmin müziklerine imza atan Cahit Berkay ile çok sayıda davetli katıldı. 12 Eylülcü paşalar Kenan Evren ve Tahsin Şahinkaya için ağırlaştırılmış müebbet istenmesi ile ilgili dava açılması, yönetmen ve oyuncular tarafından “ilginç bir tesadüf” olarak değerlendirildi. Kokteylin ardından filmin gösterimi, aynı sokaktaki Sinepop Sineması’nda yapıldı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen